Doorgroeien in een
internationaal
bedrijf Bekijk de andere vacatures

Omschrijving

Als lijnoperator ben je verantwoordelijk voor het zo effectief mogelijk laten draaien van de productielijn, met als doel de continuïteit van het productieproces te waarborgen. Je bedient de machine, verhelpt kleine storingen en produceert conform de productieplanning. Hierbij zorg je ervoor dat er voldaan wordt aan de gestelde eisen op het gebied van kwaliteit, kwantiteit en veiligheid.

Opleiding

Afgeronde middelbare school.

Jouw Functie

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie? En ben jij toe aan de volgende stap in jouw carrière? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij bieden een uitdagende functie voor mensen die een stap verder willen binnen een productieomgeving. Je krijgt veel verantwoordelijkheden als lijnoperator. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het instellen van de machine en neem je een sturende rol in. Ook ben je verantwoordelijk voor het gereedmaken van de productielijn. Je bent daarom een belangrijke schakel binnen het productieproces. Samen met teamgenoten ben je verantwoordelijk voor het leveren van een kwalitatief goed product.

De werkzaamheden vinden plaats in een 3- en/of 4-ploegendienst. Bij wederzijdse tevredenheid bestaat de kans op een contract bij de opdrachtgever.


Greep uit jouw dagelijkse werkzaamheden:

 • Jij bent verantwoordelijk voor het behalen van de dagplanning die is neergelegd in kwaliteit en kwantiteit;
 • Je werkt aan de hand van instructies;
 • Het ombouwen van proceslijnen m.b.t. productwissels;
 • Je draagt zorg voor de lijn zodat deze zo optimaal en efficiënt mogelijk draait;
 • Het uitvoeren van kwaliteitscontroles;
 • Het signaleren van afwijkingen bij de teamleider.

Jij bent:

 • Minimaal 18 jaar (vereist in verband met het werken in ploegendiensten);
 • In het bezit van een afgeronde opleiding;
 • In het bezit van rijbewijs B en eigen vervoer;
 • Bereid om op zaterdag te werken;
 • Bereid om in 3- en/of 4-ploegendienst te werken.
Dubbele Ras
Dubbele Ras
Account Manager
Dujob | Talent voor werk
Traktieweg 8
8304 BA Emmeloord
M: 0623699296 E: dubbele@dujob.nl

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Adresgegevens

Upload CV

Toegestaan: max 4 MB

  LinkedIn URL

  * Verplicht veld

  Wie zijn wij?

  • Een familiebedrijf sinds 1992
  • Een van ‘s werelds grootste marktleiders in vloerbedekking
  • Een productierange van 85 miljoen m² vloerbedekking per jaar
  • Een grootschalig en hypermodern machinepark
  • Een groot klantenbestand: automotive industry, sports surfaces, lawns and landscapes, industrie, contractmarkt en nog veel meer
  Omschrijving Als lijnoperator ben je verantwoordelijk voor het zo effectief mogelijk laten draaien van de productielijn, met als doel de continuïteit van het productieproces te waarborgen. Je bedient de machine, verhelpt kleine storingen en produceert conform de productieplanning. Hierbij zorg je ervoor dat er voldaan wordt aan de gestelde eisen op het gebied van kwaliteit, kwantiteit en veiligheid. Opleiding Afgeronde middelbare school.
  Bekijk vacature
  Omschrijving Als logistiek medewerker houd je je bezig met de goederenstroom binnen het bedrijf. Je zorgt ervoor dat het hele productieproces zo soepel mogelijk verloopt. Als logistiek medewerker denk je vooruit en lopen de werkzaamheden zeer uiteen, van het laden en lossen van vrachtwagens tot het beheren en controleren van het magazijn. In alle gevallen heeft een logistiek medewerker een proactieve houding! Opleiding Afgeronde middelbare school.
  Bekijk vacature
  Omschrijving Als procesoperator automotive ben je verantwoordelijk voor het zo effectief mogelijk laten draaien van de machine, met als doel de continuïteit van het productieproces waarborgen. Je bedient de machine, verhelpt kleine storingen en produceert conform de productieplanning. Hierbij zorg je ervoor dat er voldaan wordt aan de gestelde eisen op het gebied van kwaliteit, kwantiteit en veiligheid. Opleiding Afgeronde middelbare school.
  Bekijk vacature
  Omschrijving Als procesoperator kunstgras ben je verantwoordelijk voor het zo effectief mogelijk laten draaien van de machine, met als doel de continuïteit van het productieproces waarborgen. Je bedient de machine, verhelpt kleine storingen en produceert conform de productieplanning. Hierbij zorg je ervoor dat er voldaan wordt aan de gestelde eisen op het gebied van kwaliteit, kwantiteit en veiligheid. Opleiding Afgeronde middelbare school.
  Bekijk vacature

  “Condor Group groeit maar door en ik kan me daarin volop ontwikkelen. Werken in een internationaal gerenommeerd bedrijf biedt mij veel meer kansen!”

  Johan Kramer