Verdien net als
ik een goed
salaris Bekijk de andere vacatures

Omschrijving

Als logistiek medewerker houd je je bezig met de goederenstroom binnen het bedrijf. Je zorgt ervoor dat het hele productieproces zo soepel mogelijk verloopt. Als logistiek medewerker denk je vooruit en lopen de werkzaamheden zeer uiteen, van het laden en lossen van vrachtwagens tot het beheren en controleren van het magazijn. In alle gevallen heeft een logistiek medewerker een proactieve houding!

Opleiding

Afgeronde middelbare school.

Jouw Functie

Ben jij energiek en gedreven? Heb jij ervaring of affiniteit met werken in een magazijn? En ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging voor langere tijd? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als logistiek medewerker ben jij verantwoordelijk voor het gehele logistieke proces. Je bent hierbij een belangrijke schakel tussen de organisatie en de klant. Het is van groot belang dat de logistiek medewerker veiligheid, bedrijfsspecifieke regels en procedures, instructies, en wet- en regelgeving op het gebied van Arbo in acht neemt. De werkzaamheden van een logistiek medewerker vragen lichamelijke inspanning, waardoor een goede gezondheid en een goede lichamelijke conditie noodzakelijk zijn.

Je hebt een scherp oog voor eventuele verbeteringen en rapporteert deze aan de ploegbaas. Jouw inbreng is essentieel om de kwaliteit en de leverbetrouwbaarheid te blijven vergroten. Je functioneert binnen een team, waarbinnen je samenwerkt en elkaar coacht om tot de hoogst mogelijke resultaten te komen. Je rapporteert aan de teamleider op de werkvloer.

De werkzaamheden vinden plaats in een 3- en/of 4-ploegendienst. Bij wederzijdse tevredenheid bestaat er kans op een contract bij de opdrachtgever.


Greep uit jouw dagelijkse werkzaamheden:

 • Dagelijks de orders doornemen met de teamleider;
 • Je maakt orders verzendklaar;
 • Het inventariseren van magazijnvoorraad;
 • Je houdt je bezig met het laden en lossen van vrachtwagens;
 • Het verwerken van geretourneerde goederen;
 • Het registreren van jouw handelingen middels een handscanner;
 • Het maken van foto’s van de verzending;
 • Het verplaatsen van goederen in het magazijn met behulp van een reach- of heftruck;
 • Het signaleren van afwijkingen bij de teamleider.

Jij bent:

 • Minimaal 18 jaar (vereist in verband met het werken in ploegendiensten);
 • In het bezit van een afgeronde opleiding;
 • In het bezit van rijbewijs B en eigen vervoer;
 • Bereid om structureel op zaterdag te werken;
 • Bereid om in 3- en/of 4-ploegensysteem te werken.
Dubbele Ras
Dubbele Ras
Account Manager
Dujob | Talent voor werk
Traktieweg 8
8304 BA Emmeloord
M: 0623699296 E: dubbele@dujob.nl

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Adresgegevens

Upload CV

Toegestaan: max 4 MB

  LinkedIn URL

  * Verplicht veld

  Wie zijn wij?

  • Een familiebedrijf sinds 1992
  • Een van ‘s werelds grootste marktleiders in vloerbedekking
  • Een productierange van 85 miljoen m² vloerbedekking per jaar
  • Een grootschalig en hypermodern machinepark
  • Een groot klantenbestand: automotive industry, sports surfaces, lawns and landscapes, industrie, contractmarkt en nog veel meer
  Omschrijving Als lijnoperator ben je verantwoordelijk voor het zo effectief mogelijk laten draaien van de productielijn, met als doel de continuïteit van het productieproces te waarborgen. Je bedient de machine, verhelpt kleine storingen en produceert conform de productieplanning. Hierbij zorg je ervoor dat er voldaan wordt aan de gestelde eisen op het gebied van kwaliteit, kwantiteit en veiligheid. Opleiding Afgeronde middelbare school.
  Bekijk vacature
  Omschrijving Als logistiek medewerker houd je je bezig met de goederenstroom binnen het bedrijf. Je zorgt ervoor dat het hele productieproces zo soepel mogelijk verloopt. Als logistiek medewerker denk je vooruit en lopen de werkzaamheden zeer uiteen, van het laden en lossen van vrachtwagens tot het beheren en controleren van het magazijn. In alle gevallen heeft een logistiek medewerker een proactieve houding! Opleiding Afgeronde middelbare school.
  Bekijk vacature
  Omschrijving Als procesoperator automotive ben je verantwoordelijk voor het zo effectief mogelijk laten draaien van de machine, met als doel de continuïteit van het productieproces waarborgen. Je bedient de machine, verhelpt kleine storingen en produceert conform de productieplanning. Hierbij zorg je ervoor dat er voldaan wordt aan de gestelde eisen op het gebied van kwaliteit, kwantiteit en veiligheid. Opleiding Afgeronde middelbare school.
  Bekijk vacature
  Omschrijving Als procesoperator kunstgras ben je verantwoordelijk voor het zo effectief mogelijk laten draaien van de machine, met als doel de continuïteit van het productieproces waarborgen. Je bedient de machine, verhelpt kleine storingen en produceert conform de productieplanning. Hierbij zorg je ervoor dat er voldaan wordt aan de gestelde eisen op het gebied van kwaliteit, kwantiteit en veiligheid. Opleiding Afgeronde middelbare school.
  Bekijk vacature

  “Condor Group groeit maar door en ik kan me daarin volop ontwikkelen. Werken in een internationaal gerenommeerd bedrijf biedt mij veel meer kansen!”

  Johan Kramer