Zij investeren in
  mijn toekomst.


Bekijk de andere vacatures

Omschrijving

Als procesoperator automotive ben je verantwoordelijk voor het zo effectief mogelijk laten draaien van de machine, met als doel de continuïteit van het productieproces waarborgen. Je bedient de machine, verhelpt kleine storingen en produceert conform de productieplanning. Hierbij zorg je ervoor dat er voldaan wordt aan de gestelde eisen op het gebied van kwaliteit, kwantiteit en veiligheid.

Opleiding

Afgeronde middelbare school.

Jouw functie

Ben jij een energieke en gedreven operator, die continu streeft naar perfectie? En ben jij in staat om perfectie te waarborgen? Wil jij hoogwaardig tapijt produceren voor topmerken in de automotive? Weet jij wat kwaliteit is en wil jij leren wat automotive binnen de tapijtindustrie eigenlijk inhoudt? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als procesoperator automotive leer je hoe bekleding voor de automotive industrie wordt gemaakt. Je werkt aan de leverbetrouwbaarheid van onze producten tegen de afgesproken kwaliteit. Als procesoperator automotive ben je verantwoordelijk voor het beheersen, controleren en bijsturen van de automotive machines. Je wordt binnen een jaar opgeleid tot volwaardig procesoperator automotive, die zelfstandig binnen de geldende ISO TS kwaliteitsnormen zijn werkzaamheden kan uitvoeren conform geldende instructies en specificaties.

In de eerste plaats ben je medeverantwoordelijk voor de kwaliteit en het rendement, waarbij veiligheid een belangrijke rol speelt. Je hebt een scherp oog voor eventuele verbeteringen en rapporteert deze aan de teamleider. Verder wordt er geacht dat je meedenkt aan het verbeteren van ons proces. Jouw inbreng is essentieel om de kwaliteit van onze producten en de leverbetrouwbaarheid te blijven vergroten. Je functioneert binnen een team, waarbinnen je samenwerkt en elkaar coacht om tot de hoogst mogelijke resultaten te komen. Je rapporteert aan de teamleider op de werkvloer.

De werkzaamheden vinden plaats in een 3-ploegendienst. Bij wederzijdse tevredenheid bestaat de kans op een contract bij de opdrachtgever.


Greep uit jouw dagelijkse werkzaamheden:

 • Dagelijks de werkorders doornemen met de teamleider;
 • Het administratief verwerken van orders in de computer;
 • Het instellen van de machine aan de hand van werkorders en in de computer;
 • Het bedienen en controleren van de machine;
 • Het bijsturen en eventueel ombouwen van de machine;
 • Het vervangen van messen, naalden en loopers in de machine;
 • Uitvoeren van kwaliteitscontroles volgens de ISO TS normen;
 • Uitvoeren van autonoom onderhoud, zoals schoonmaken, smeren en inspecteren;
 • Uitvoeren van periodieke inspecties, beoordelen van staat van onderhoud, herstellen van (dreigende) mankementen voor zover mogelijk en digitaal rapporteren van bevindingen;
 • Signaleren en corrigeren van afwijkingen in het tapijt.

Jij bent:

 • Minimaal 18 jaar (dit is vereist in verband met het werken in ploegendiensten);
 • In het bezit van een afgeronde middelbare opleiding;
 • In het bezit van rijbewijs B en eigen vervoer;
 • Bereid om op zaterdag te werken;
 • Bereid om in 3-ploegendienst te werken.
Dubbele Ras
Dubbele Ras
Account Manager
Dujob | Talent voor werk
Traktieweg 8
8304 BA Emmeloord
M: 0623699296 E: dubbele@dujob.nl

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Adresgegevens

Upload CV

Toegestaan: max 4 MB

  LinkedIn URL

  * Verplicht veld

  Wie zijn wij?

  • Een familiebedrijf sinds 1992
  • Een van ‘s werelds grootste marktleiders in vloerbedekking
  • Een productierange van 85 miljoen m² vloerbedekking per jaar
  • Een grootschalig en hypermodern machinepark
  • Een groot klantenbestand: automotive industry, sports surfaces, lawns and landscapes, industrie, contractmarkt en nog veel meer
  Omschrijving Als lijnoperator ben je verantwoordelijk voor het zo effectief mogelijk laten draaien van de productielijn, met als doel de continuïteit van het productieproces te waarborgen. Je bedient de machine, verhelpt kleine storingen en produceert conform de productieplanning. Hierbij zorg je ervoor dat er voldaan wordt aan de gestelde eisen op het gebied van kwaliteit, kwantiteit en veiligheid. Opleiding Afgeronde middelbare school.
  Bekijk vacature
  Omschrijving Als logistiek medewerker houd je je bezig met de goederenstroom binnen het bedrijf. Je zorgt ervoor dat het hele productieproces zo soepel mogelijk verloopt. Als logistiek medewerker denk je vooruit en lopen de werkzaamheden zeer uiteen, van het laden en lossen van vrachtwagens tot het beheren en controleren van het magazijn. In alle gevallen heeft een logistiek medewerker een proactieve houding! Opleiding Afgeronde middelbare school.
  Bekijk vacature
  Omschrijving Als procesoperator automotive ben je verantwoordelijk voor het zo effectief mogelijk laten draaien van de machine, met als doel de continuïteit van het productieproces waarborgen. Je bedient de machine, verhelpt kleine storingen en produceert conform de productieplanning. Hierbij zorg je ervoor dat er voldaan wordt aan de gestelde eisen op het gebied van kwaliteit, kwantiteit en veiligheid. Opleiding Afgeronde middelbare school.
  Bekijk vacature
  Omschrijving Als procesoperator kunstgras ben je verantwoordelijk voor het zo effectief mogelijk laten draaien van de machine, met als doel de continuïteit van het productieproces waarborgen. Je bedient de machine, verhelpt kleine storingen en produceert conform de productieplanning. Hierbij zorg je ervoor dat er voldaan wordt aan de gestelde eisen op het gebied van kwaliteit, kwantiteit en veiligheid. Opleiding Afgeronde middelbare school.
  Bekijk vacature

  “Condor Group groeit maar door en ik kan me daarin volop ontwikkelen. Werken in een internationaal gerenommeerd bedrijf biedt mij veel meer kansen!”

  Johan Kramer